Butterpotet opp-ned

Kake:
1/2 pose HOFF Pommes Chateau
2 dl Brunt sukker
Kanel
1 pk Butterdeig
1 dl Mandler

Tilbehør:
Vaniljeis
Tyttebær

Ta butterdeigen ut av frysen god tid i forveien.
Sett stekeovnen på 200 grader. Ta frem jernstekepannen, og sett den på platen på middels varme.

Fordel sukkeret utover i pannen. Fordel HOFF Pommes Chateau i en tett rosett i pannen. Hele stekepannen skal være dekket. Strø over hakkede mandler og kanel, og la det frese til sukkeret bobbler mellom potetene.
Legg på butterdeigplater.

Sett jernpannen i stekeovnen til butterdeigen har fått en gyllen farge.

Når kaken er ferdig, legg den opp ned på et fat.

TIPS
Kaken smaker nydelig lun, med vaniljeis og tyttebær.
En spennende kombinasjon med potet. Kaken er enkel å lage, og kan benyttes både som dessert og kake.