Gulrot- og potetkake

Kake:
6 stk Egg
6 dl Sukker
7 dl Hvetemel
4 ts Bakepulver
1 ts Salt
3 ts Kanel
2 ts Vaniljesukker
3 dl Olje
8 dl Gulrot
1 dl Melk
1 ss Potetmospulver

Krem:
200 gr Primula, smøreost
500 gr Melis
250 gr Smør
1 ts Sitronsaft
4 ts Vaniljesukker

Pisk egg og sukker. Tilsett potetmospulver i melka, og la det svelle noen minutter.
Tilsett de tørre ingrediensene. Rasp gulrot, og tilsett disse til slutt.
Røren helles i en smurt langpanne, og stekes i ovnen ved 170 grader i ca 40 min.

Rør smør vaniljesukker og melis hvitt. Tilsett primula, sitron og vaniljesukker. Bre fyllet over kaken.

TIPS:
Pynt gjerne kaken med sitronmelisse. Dette er en kake som tåler godt å stå noen dager. Kaken oppbevares i kjøleskap men bør serveres romtemperert.