Høye pannekaker

Pannekakerøre:
4 egg
2½ dl hvetemel
1 dl HOFF POTETMEL
3/4 l melk
1 ts bakepulver
1 knivsodd salt
1 ss sukker
50 g smeltet smør

Fyll:
ca. ½ I kremfløte
Friske eller fryste bær, sukker eller melis

Pannekaker dandert som bløtkake er både lettvint og godt! De kan også serveres til iskrem, med syltetøy - eller lønnesirup.
Høye pannekaker egner seg godt til ettermiddagskaffen, eller som dessert når man har gjester. De kan lages klare på forhånd, og oppbevares i kjøleskapet til servering.
NB Kaken kan være vanskelig å skjære pent opp, og vi anbefaler å bruke en skarp kniv!

Bland alle ingrediensene til røren i en bolle, og pisk dem lett sammen. La røren få stå tildekket i kjøleskapet og svelle minst en halv time. Stek tynne pannekaker i smør/ margarin i pannen, og legg dem i en stabel etter hvert som de er ferdigstekte.

Pisk kremfløten til stiv krem med litt sukker eller melis. Rens eller tin bærene du vil bruke. Legg pannekaker, pisket krem og bær lagvis til en høy, fin bløtkake. Settes kaldt til servering.