Lunsj muffin's med potet

ca. 12 store eller 20 små muffins
70 gr Raspet gulrot
100 gr Raspet potet (eller 20 gr potetmospulver)
6,5 dl Hvetemel
1,5 dl Sammalt hvete
3 ts Bakepulver
7 gr Salt
100 gr Snittet purre
1,5 ss Timian
3 stk Egg
2,5 dl Vann
1/2 dl Olje
1,5 dl Kefir ( ved bruk av granulat 2,5 dl kefir).

Fyll:
1 stk egg
2 dl cottage cheese
1/2 dl seterrømme
50 gr raspet parmesan

Bland sammen de tørre ingrediensene i en stor bolle, og tilsett grønnsaker og timian. Pisk eggene godt, og visp inn vann, kefir og olje. Hvis du bruker potetgranulat i stedet for raspet potet, tilsett den i væsken og la det svelle 1 min. Lag en brønn i de tørre ingrediendesene og rør inn eggeblandingen. Fordél røren i store muffins former.

Fyll:
Pisk egg, og rør inn de andre ingrediensene. Lag en fordypning i bollen og tilsett fyllet med skje. Det gjør ingen ting om det "renner over". Stekes ved 180 °C i 40-50 min. Små muffins trenger mindre steketid, så følg med.

TIPS
Servér muffinsen med en salat og dressing. Passer til lunsj, smårett på kvelden eller til et enkelt vennelag.