Gresk/Italiensk salat med poteter

ca 2-3 porsjoner
400 gr Kokte poteter eller sous vide poteter
100 gr Stekt bacon i terninger
50 gr Purre, snittet
70 gr Strimlet rød paprika
30 gr Sort oliven uten steiner
50 gr Ridderheims soltørkede tomater

Dressing:
1/2 ss Eddik
1/2 ss Sitron
1 ss Sukker
1/2 ss Pesto
1/2 ts Salt
0,2 dl Olivenolje
0,5 dl Vann

Skjær potetene i terninger. Del olivnene i to, og strimle de soltørkede tomatene.
Bland alle ingrediensene.

Dressing: Bland vann, edikk, salt og sukker godt. Tilsett pesto, sitron og olje.
Bland ingrediensene godt.

TIPS
Spar tid; benytt sous vide poteter fra Fjordland.
Servér gjerne salaten lun. Den er god som egen rett, eller sammen med egg, vilt og svin. Den er også god til stekt fisk og fiskeretter. Hvis du kutter ut baconet passer den yppelig til retter av lam.