HOFF Gourmet frites med tzatziki-dip

1 pose HOFF Gourmet Frites
Noen sorte oliven
Cherrytomat
Slangeagurk

Tzatziki:
3 dl yoghurt naturell
1 stk slangeagurk
3 hvitløksbåter
½ ts salt
½ ts nykvernet pepper

Tzatziki:
1. Slå yoghurten i et kaffefilter og la den renne av i ca. 1 time. Yoghurten skal ha en ganske tykk konsistens.
2. Riv slangeagurken på råkostjernet, og dryss på salt. La det trekke 5-10 minutter, og press ut vannet.
3. Bland dette sammen med finhakket hvitløk. Smak til med nykvernet pepper.

For et raskere alternativ kan du bruke matyoghurt, og du slipper da å renne av yoghurten.

HOFF Gourmet frites stekes etter anvisning på pakken. Pynt gjerne med et par cherrytomater, noen sorte oliven og litt agurk.