Omelett med potetbåter

4 porsjoner
150 gr bacon
1/2 rød paprika
1/2 rød chili
2 stk sjalottløk
1 fedd hvitløk
1 ts salt
6 stk egg
12 ss vann
ca 400 gr HOFF Potetbåter m/skall.

Fres bacon i en jernpanne.
Tilsett finhakket sjalottløk, hvitløk, paprika og chili. Fres alt sammen, og dra pannen av platen.
Pisk egg, tilsett vann og salt. Hell eggeblandingen i pannen og legg potetbåtene på toppen.
Settes i forvarmet stekeovn på 200°C i ca 15 min.
(NB! Sjekk at du har en jernpanne m/håndtak som tåler å stå i stekeovn)

Ved tilberedning i ildfast form:
Etter å ha stekt bacon, sjalottløk, hvitløk, paprika og chili; ha dette over i en ildfast form. Fortsett deretter som beskrevet ovenfor. Strø over hakket gressløk og servér med en frisk salat.

TIPS
HOFF Pommes Chateau egner seg like godt i omeletten som HOFF Potetbåter m/skall.