Pai med fløtegratinerte poteter

ca. 4 porsjoner

Paibunn:
140 gr Margarin
150 gr Hvetemel
1 dl Vann
30 gr Granulat

Fyll:
10 gr Margarin
1 boks Tomatpuré
1 boks Hermetiske knuste tomater
2 ts Timian
2 ts Oregano
2 ts Hvitløkspulver
2 ts Paprika
1 ts Sukker
100gr Finhakket løk
3 ts Salt
1 ts Pepper
1 ts Chilipepper
3 gr Potetmospulver

Topping:
1/2 pose HOFF Fryste Fløtegratinerte poteter (ca. 350g)
50 gr ost

Pai:
Bland vann og granulat.Smuldre mel og margarin. Bland ingrediensene sammen og la det stå kaldt i 15 min.Fordel paideigen i paiformen. Prikk deigen med en gaffel og forstek den ved 200°C i ca. 15 min.

Fyll:
Fres tomatpureen i marg, tilsett de øvrige ingrediensene. La det småkoke 15-20 min. Avkjøles noe.

Topping:
Ta den forstekte paibunnen. Legg på fyllet. Bre over HOFF Fryste Fløtegratinerte poteter og litt revet ost.
Paien stekes i ca. 20 min, ved 200 °C i stekeovnen

TIPS
Bruk gjene paien til middag sammen med en salat Passer godt til vennelag, kveldskos o.l. Den er enkel å servere, og kan lages i stand før gjestene kommer.