Stekt laks med asparges, eplesalat og pepperrotkrem

Stekt laks med asparges, eplesalat og pepperrotkrem

Til 4 personer:

1 pose HOFF Opphøgde Potteter med 2,7 % fett
4 laksefileter
olje & smør
1 fedd hvitløk
1 pk. mini-asparges
1 bunt vårløk
2 epler
1 pk. salat
½ sitron
1 beger crème fraiche
1 ss pepperrotkrem fra tube
1 neve bladpersille
salt og pepper

Hvis du har grillpanne, bruker du den, hvis ikke, fungerer en vanlig panne fint. Grill asparges og grove biter av vårløk i pannen og legg til side. Sett de Opphøgde Pottetene i ovnen og stek dem etter pakningsbeskrivelsen. Ha litt olje og smør i stekepannen og stek laks slik du liker den. Husk det er godt med litt rå kjerne!

Ha i et knust hvitløksfedd mot slutten av steketiden for god smak. Bland crème fraiche med pepperrot og la dressingen hvile.

Del eple i skiver og ha over litt sitron så de ikke blir brune. Bland sammen asparges, vårløk, epler og salat og server den sammen med laks og HOFF Opphøgde Potteter. Smak til med salt og pepper. Topp med litt bladpersille og pepperrotcreme.

Enkelt og veldig godt!