Svinefilet med HOFF Potetbåter m/skall eller urter

1 stk svin indrefilet
Salt
Pepper
HOFF Potet- og salatkrydder
1 dl vann
Stekeolje eller margarin
1pose HOFF Potetbåter m/skall eller
1 pose HOFF Potetbåter m/urter
Grønn salat, rødløk og asparges
eller en pose ferdig
salatblanding

Saus:
1/2 boks crème fraiche
3 dl vann
1/2 ts grønnsaksbuljongpulver
1/2 dl rødvin eller øl
3 ss sausejevner

Stek HOFF Potetbåter m/urter etter anvisningen på posen når ovnen er varm.
Krydre kjøttet på forhånd med salt, pepper og litt HOFF Potet- og salatkrydder. Brun det på alle sider i en jernpanne eller jerngryte i litt margarin eller stekeolje ved sterk varme.
Skru ned varmen og stek videre i 5-10 minutter (ettersom hvilken stekegrad du ønsker på kjøttet). Snu kjøttet av og til. La kjøttet hvile i minst 5 minutter før du skjærer det opp. Kok ut pannen/gryta med vann, grønnsaksbuljongpulver, vin eller øl, samt sjyen fra kjøttet. Jevn sausen med crème fraiche og v. sausejevner. Serveres med en grønn salat, evt. rødløk og asparges, samt HOFF Potetbåter m/skall eller urter.