Allergener

Ingen allergener.

HOFF Potetmel, 500g

HOFF Potetmel er et glutenfritt produkt med stort bruksområde! Perfekt til kakebaking, jevning av sauser og gryter, men også til en hel del kjerringråd. Har du prøvd potetmel mot maur, som flekkfjerner eller som tørr sjampo?

Bortsett fra å være problemløser for flekker på tekstil og sørge for at dansen går lekende lett på tregulvet, har potetmelet flere konkrete nytteverdier i matlaging.

Potetmel er luftig:
Skal du lage sukkerbrød eller rullekake er potetmel unnværlig. Potetmel egner seg godt i sukkerbunner, da den absorberer og holder på fuktigheten i mye større grad enn hvetemel, og lager derfor en kake med en lettere tekstur. Bare husk å vend det tørre forsiktig inn i eggemassen.

Tykt og sprøtt:
Stivelsen i potetmelet gjør at sauser, kompotter og gryter tykner og får den perfekte konsistensen. Stivelse gjør mer enn å tykne mat. Pannekaker og vafler blir sprøere nettopp på grunn av potetstivelsen. En fransk crepe blir altså best med litt potetmel fra HOFF.

Rent vitenskapelig forklart:
Potetmel binder fuktighet. Potetmel består av mange små stivelseskorn, som har evnen til å svelle i vann. For at svellingen skal starte må stivelseskornene ødelegges, og varme eller mekanisk energi i kombinasjon med vann er den vanligste metoden.

Fås kjøpt hos

HOFF Potetmel finner du i alle butikker i Norge.

Glutenfritt naturprodukt uten tilsetningsstoffer, stivelse (80%), vann (20%)

Ingen allergener

Per 100 g
Energi kj 1369
Energi kcal 327
Fett (totalt) 0.3
Mettede fettsyrer 0.2
Karbohydrater 81
Sukkerarter 0
Protein 0.01
Salt 0