50 g melis
100 g smør
150 g HOFF Potetmel (om du tåler gluten – bytt ut halvparten av melet med hvetemel)
2 ts vaniljesukker
1 egg
Non stop
Rød, grønn eller blå konditorfarge
Eggehviteglasur:
1 eggehvite
180-240 g siktet melis
3-4 ts sitronsaft
Du trenger
Glutenfrie Halloweenkjeks
SLIK GJØR DU
Skumle, smakfulle og enkle å lage Halloweenkjeks,
Hva med å lage glutenfrie Halloweenkjeks til din Halloweenfest? Bloggeren Elin Vatnar Nilsen, som står bak bloggen krem.no, gir deg her en oppskrift på skremmende gode småkaker, som er som skapt for Halloweenfesten.
1. Rør mykt smør og melis sammen til det er lyst og luftig.
2. Tilsett egg og sikt inn vaniljesukker og mel. Ikke rør for mye.
3. Plasser topper (som store klinkekuler) på et bakebrett med bakepapir og stek på 170 grader i 7-12 minutter. (Til kakene har en gyllen farge i kantene.)
4. Avkjøl på rist.
5. Rør sammen melis og eggehvite til en smidig glasur (den skal være fast, ikke rennende) og tilsett forskjellige farger.
6. Ha den fargete glasuren i små poser og lag øye-mønster på kakene. I midten settes en sort Non Stop.
SLIK GJØR DU
Skumle, smakfulle og enkle å lage Halloweenkjeks,
Hva med å lage glutenfrie Halloweenkjeks til din Halloweenfest? Bloggeren Elin Vatnar Nilsen, som står bak bloggen krem.no, gir deg her en oppskrift på skremmende gode småkaker, som er som skapt for Halloweenfesten.
1. Rør mykt smør og melis sammen til det er lyst og luftig.
2. Tilsett egg og sikt inn vaniljesukker og mel. Ikke rør for mye.
3. Plasser topper (som store klinkekuler) på et bakebrett med bakepapir og stek på 170 grader i 7-12 minutter. (Til kakene har en gyllen farge i kantene.)
4. Avkjøl på rist.
5. Rør sammen melis og eggehvite til en smidig glasur (den skal være fast, ikke rennende) og tilsett forskjellige farger.
6. Ha den fargete glasuren i små poser og lag øye-mønster på kakene. I midten settes en sort Non Stop.