Tacoburger for de minste
20 min
Perfekt helgekos som metter både store og små tacoglade barn!
SLIK GJØR DU
1. Stek Liv Laga Vegetarburgere og Opphøgde Potteter etter anvisning.
Tacodressing:
2. Rør sammen rømme og tacokrydder. Smak deg frem til ønsket kryddersmak.
3. Smør et tykt lag med tacodressing på bunnen av hamburgerbrødet. Legg på salat, paprika, og agurk. Ha over vegetarburger, ost og mais. Avslutt med tortillachips og brød.
Tips: Splitt hamburgerbrødene og stek snittflatene i en panne med olje eller margarin til de har en gyllen overflate, eller varm dem raskt i ovnen før servering.
TILBEREDNING AV LIV LAGA VEGETARBURGERE:
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.
1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.
SLIK GJØR DU
1. Stek Liv Laga Vegetarburgere og Opphøgde Potteter etter anvisning.
Tacodressing:
2. Rør sammen rømme og tacokrydder. Smak deg frem til ønsket kryddersmak.
3. Smør et tykt lag med tacodressing på bunnen av hamburgerbrødet. Legg på salat, paprika, og agurk. Ha over vegetarburger, ost og mais. Avslutt med tortillachips og brød.
Tips: Splitt hamburgerbrødene og stek snittflatene i en panne med olje eller margarin til de har en gyllen overflate, eller varm dem raskt i ovnen før servering.
TILBEREDNING AV LIV LAGA VEGETARBURGERE:
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand.
1. Forvarm ovnen til 200 °C (eller i varmluft 180 °C)
2. Fordel Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
3. Sett brettet med Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter.
4. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn.