6 pitabrød
6 burgere
Isbergsalat
2-3 tomater
Hummus
Rødløk
Reddiker
Du trenger
Vegetarburger i pita
SLIK GJØR DU
Kutt opp isbergsalaten i strimler. Kutt rødløken, reddikene og tomatene i tynne skiver. Legg de ulike råvarene i hver sin bolle med kaldt vann og sett bollene i kjøleskapet. Da tar du litt av stinget ut av både rødløken og reddiken, og isbergsalaten holder seg sprø. Kutt tomatene i tynne tomatskiver, så unngår du at de sklir så lett rundt i pitabrødet.
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand, eller på grillen.
TILBEREDNING AV HOFF LIV LAGA VEGETARBURGERE:
Stekeovn:
Forvarm ovnen til 200°C (eller i varmluft 180°C)
Fordel HOFF Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
Sett brettet med HOFF Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn. Legg inn pitabrødene mot slutten av steketiden, i 2-3 minutter.
På grillen:
Fyr opp grillen med det varme kullet mest mulig inn mot én side av grillen. Sikt deg inn på 200 grader. Stek burgerne og pitabrødene med lokket på over den kalde sonen.
Avslutt med å snu burgerne og pitabrødene raskt på den varme sonen slik at de får litt farge til slutt.
Fyll pitabrødene med salat, vegetarburgere, tomatskiver og hummus.
SLIK GJØR DU
Kutt opp isbergsalaten i strimler. Kutt rødløken, reddikene og tomatene i tynne skiver. Legg de ulike råvarene i hver sin bolle med kaldt vann og sett bollene i kjøleskapet. Da tar du litt av stinget ut av både rødløken og reddiken, og isbergsalaten holder seg sprø. Kutt tomatene i tynne tomatskiver, så unngår du at de sklir så lett rundt i pitabrødet.
Tilberedes i stekeovn fra frossen tilstand, eller på grillen.
TILBEREDNING AV HOFF LIV LAGA VEGETARBURGERE:
Stekeovn:
Forvarm ovnen til 200°C (eller i varmluft 180°C)
Fordel HOFF Liv Laga vegetarburgerne utover i en langpanne, gjerne med bakepapir i bunnen.
Sett brettet med HOFF Liv Laga vegetarburgere midt i ovnen, og stek dem til de er sprø, ca. 15 – 18 minutter. Steketiden vil variere noe fra ovn til ovn. Legg inn pitabrødene mot slutten av steketiden, i 2-3 minutter.
På grillen:
Fyr opp grillen med det varme kullet mest mulig inn mot én side av grillen. Sikt deg inn på 200 grader. Stek burgerne og pitabrødene med lokket på over den kalde sonen.
Avslutt med å snu burgerne og pitabrødene raskt på den varme sonen slik at de får litt farge til slutt.
Fyll pitabrødene med salat, vegetarburgere, tomatskiver og hummus.