3 egg
180 g sukker
180 g smør
270 g HOFF Potetmel
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
ekstra smør til jernet
Du trenger
Knasende sprø vafler med potetmel
SLIK GJØR DU
Her er oppskriften som gjør vaflene like sprø som kjeks. Spis alle med en gang eller fyll kakeboksen. På oppdrag for HOFF Potetmel har matblogger Anita Stokke Blomvik, som står bak den populære bloggen kvardagsmat.no, laget en variant av lyse og harde vafler med en herlig sprø konsistens.
1. Smelt smøret og la det avkjøle litt.
2. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
3. Ha i smøret litt og litt.
4. Bland sammen alt det tørre.
5. Sikt det tørre i og vend inn.
6. Smør vaffeljernet godt med smør og stek vaflene på vanlig måte.
7. Vaflene er skjøre og myke når de er varme, men blir raskt harde. Vær forsiktig når du tar de ut av jernet, og pass på å smøre godt mellom hver gang.
8. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
SLIK GJØR DU
Her er oppskriften som gjør vaflene like sprø som kjeks. Spis alle med en gang eller fyll kakeboksen. På oppdrag for HOFF Potetmel har matblogger Anita Stokke Blomvik, som står bak den populære bloggen kvardagsmat.no, laget en variant av lyse og harde vafler med en herlig sprø konsistens.
1. Smelt smøret og la det avkjøle litt.
2. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
3. Ha i smøret litt og litt.
4. Bland sammen alt det tørre.
5. Sikt det tørre i og vend inn.
6. Smør vaffeljernet godt med smør og stek vaflene på vanlig måte.
7. Vaflene er skjøre og myke når de er varme, men blir raskt harde. Vær forsiktig når du tar de ut av jernet, og pass på å smøre godt mellom hver gang.
8. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.