1 pk HOFF Opphøgde Potteter Glatt fries
2-4 dl revet ost
2 vårløk
8 cherrytomater
2-4 egg
4 ss srirachasaus
Du trenger
Overlessa Opphøgde Potteter med egg
SLIK GJØR DU
1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel Opphøgde Potteter utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12 minutter til de er sprø og gylne.
Airfryer passer ypperlig til pommes frites også. Stekes på 200°C i 8-10 minutter, avhengig av hvor mye du legger i airfryeren. Rist gjerne litt i kurven underveis. Dine Opphøgde Potteter er ferdig når de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, og airfryer til airfryer, så ta gjerne en smaksprøve underveis.
2. Ha stekte Opphøgde Potteter over i en liten ildfast form og dryss over godt med ost. Stek videre i ovnen i ca. 5 minutter eller til osten har smeltet.
3. Finsnitt vårløk og del tomater i to. Stek speilegg i en varm panne.
4. Dryss vårløk og tomat over Opphøgde Potteter og topp med speilegg og srirachasaus.
SLIK GJØR DU
1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel Opphøgde Potteter utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12 minutter til de er sprø og gylne.
Airfryer passer ypperlig til pommes frites også. Stekes på 200°C i 8-10 minutter, avhengig av hvor mye du legger i airfryeren. Rist gjerne litt i kurven underveis. Dine Opphøgde Potteter er ferdig når de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, og airfryer til airfryer, så ta gjerne en smaksprøve underveis.
2. Ha stekte Opphøgde Potteter over i en liten ildfast form og dryss over godt med ost. Stek videre i ovnen i ca. 5 minutter eller til osten har smeltet.
3. Finsnitt vårløk og del tomater i to. Stek speilegg i en varm panne.
4. Dryss vårløk og tomat over Opphøgde Potteter og topp med speilegg og srirachasaus.