Du trenger

2-4 porsjoner

1 pk HOFF Opphøgde Potteter Sprø Kubber
Litt finhakket persille, BBQ-saus og Chili-majones (kan også kjøpes ferdig) til servering

BBQ-saus
2 dl ketsjup
1 ss hvitvinseddik
2 ts malt paprika, gjerne røkt
2 ss brunt sukker
1 ss Worcestershiresaus
1 ts sterk chilisaus f.eks. tabasco eller sriracha
0,25 ts kajennepepper

Chili-majones
2 dl majones
2 ss srirachasaus eller annen chilisaus
0,5 lime
0,5 ts sukker

Sprø Kubber med to dipper

SLIK GJØR DU

1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel de Sprø Kubbene utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12-14 minutter til de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så ta gjerne en smaksprøve underveis

2. Rør sammen alle ingrediensene til BBQ-sausen. Smak til med eddik og sukker.

3. Rør sammen alle ingrediensene til chili-majonesen.

4. Server Sprø Kubber med et persilledryss og to dippsauser.

TIPS! Server disse som kanapeer! Sprøstek en pakke bacon, del baconet i biter og fest en bit på hver sprø kubbe med en tannpirker. Sett på et serveringsfat og server med dippene til.

SLIK GJØR DU

1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel de Sprø Kubbene utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12-14 minutter til de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så ta gjerne en smaksprøve underveis

2. Rør sammen alle ingrediensene til BBQ-sausen. Smak til med eddik og sukker.

3. Rør sammen alle ingrediensene til chili-majonesen.

4. Server Sprø Kubber med et persilledryss og to dippsauser.

TIPS! Server disse som kanapeer! Sprøstek en pakke bacon, del baconet i biter og fest en bit på hver sprø kubbe med en tannpirker. Sett på et serveringsfat og server med dippene til.