4 egg
200 g sukker
200 g smør
500 g HOFF potetmel
3 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
4 dl havregryn (valgfritt)
2 dl melk (valgfritt)
Du trenger
Tørre vafler til påskekosen
SLIK GJØR DU
Har du smakt knasende sprø vafler før? Prøv konditor og blogger Elin Vatnar Nilsen sin variant av den klassiske vaffeloppskriften.
1. Pisk eggedosis av sukker og egg.
2. Tilsett smeltet smør.
3. Rør inn potetmel, bakepulver og vaniljesukker.
4. Tilsett evt. havregryn og melk.
5. Stek i vaffeljern og avkjøl. Brytes lett i hjerter.
6. Oppbevares i lufttett boks.
SLIK GJØR DU
Har du smakt knasende sprø vafler før? Prøv konditor og blogger Elin Vatnar Nilsen sin variant av den klassiske vaffeloppskriften.
1. Pisk eggedosis av sukker og egg.
2. Tilsett smeltet smør.
3. Rør inn potetmel, bakepulver og vaniljesukker.
4. Tilsett evt. havregryn og melk.
5. Stek i vaffeljern og avkjøl. Brytes lett i hjerter.
6. Oppbevares i lufttett boks.