Allergener

Gluten, Hvete gluten, Rug gluten

HOFF Potetlompe 20x250g

EPD-NUMMER: 591370

HOFF Potetlompe er bakt av førsteklasses norske poteter, og fryst inn i nybakt tilstand.
Korrekt innfrysning i spesialtilpasset kartong sikrer et optimalt produkt etter opptining.

Kokte poteter (86%), HVETEMEL, potetmos, RUGMEL, salt, konserveringsmiddel (E200).

Gluten, hvete gluten, rug gluten

Per 100 g
Energi kj pr 100861
Mettede fettsyrer pr 1000.2
Karbohydrater pr 10041.9
Energi kcal pr 100203
Sukkerarter pr 1006.7
Fett (totalt) pr 1000.7
Protein pr 1005.1
Salt pr 1000.45

HOFF Potetlompe tines i romtemperatur i 1-2 timer. Kan også tines i mikrobølgeovn på opptiningsfunksjon. Åpne pakken, og legg den på en skål i ovnen. Tines i 4-8 minutter. Vi anbefaler å bruke relativt lav styrke på mikrobølgene, gjerne ca. 160 W, og det er lurt å snu pakken ved halvgått tid. Etter tining oppbevares lompene i tett plastpose i romtemperatur, for å sikre best mulig konsistens.

ProduksjonslandNorge
VarenavnHOFF Potetlompe 250g
Varenummer9063
EPD591370
GTIN-nr FPAK7044710090626
GTN-nr DPAK7044710390634
SalgsenhetDPAK
Nettovekt salgsenhet5kg
OppbevaringFra -30°C til -18°C